2.3.2011

Kevättä ilmassa



Eilinen päivä oli IHANA. Vesi tippui räystäiltä, linnut lauloivat ja muutenkin ihan kevättä ilmassa. Ja mitä tänään? Lunta sataa ja myrskyää. Niin tietysti, no onneksi ollaan jo maalikuussa ja ihan pian on kevät. Tässä kuussa vietän syntymäpäiviä niin kuin suurin osa meidän perheestä. Toivoin mieheltä lahjaksi puutarhalyhtyä joka voisi samalla koristearvon lisäksi toimia verannalla pienoiskasvihuoneena ja sitten erilaisia daalian, liljan ja gladioluksen mukuloita. Saatte sitten kuvia kunhan raahaan nuo kaikki töistä kotiin.

Kävin kurkkaamassa saunan oleskeluhuoneen puolella eilen miten kasvit jaksavat ja voitteko uskoa? Aprikoosi oli kukassa ja persikat ihan juuri puhkeamassa kukkaan. Olin niin onnellinen. Lämpötilahan on tuolla ollut syksystä asti noin +4astetta. Kastellut olen muutaman kerran. Samassa paikassa talvehtii Mårbacka-pelargonit ja äitini jonkinsortin liljat.

Sitten mennään siivekkäisiin asioihin. Viime viikonloppuna saimme perheenlisäystä kun Skånenhanhen munista putkahti ulos 3 ihanaa poikasta. Kaksi valitettavasti menetetiin, mutta olemme onnellisia näistä kolmesta.



Kanojen osalta saimme postia Mtt:ltä ja olemme vihdoin mukana maatiaskanojen säilytysohjelmassa Tyrnäväläisellä kanakannalla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti