5.5.2010

Kevät lukemista


Kaupasta tarttui mukaan tänään Maalais Unelma-lehti joka taas ylitti odotukset. Ihania uusia sisustusvinkkejä, ruokaohjeita ja löytyipä sieltä uusi blogi luettavaksi. Kaunis pieni elämä- blogi löytyy osoitteesta: http://kaunispienielama.blogspot.com/


Emme sitten saaneet viikonlopuksi muuttoa mutta ensi viikolla allekirjoitamme paperit ja toivon,ettei myyjät myy taloa ennen sitä. Tosin miten se olisi mahdollista? Kaikki on sovittu ja hitaus ei johdu meistä vaan pankista. No, jos unelmiemme talo myydään, hankimme toisen. Paitsi etten halua toista taloa :)


Tosin taidan jo aloittaa pakkailun ja pakata mm. kirjat ja siemenet, että ovat sitten valmiina ekassa muuttokuormassa ja ensimmäisen päivän voi viettää lukien ja tonkien kasvimaata.


Jos puutarhakiireet eivät vie kaikkea aikaa viikonloppuna voi poiketa seuraavassa paikassa. Puutarha Tahvoset avaa Firskarssiin puutarhamyymälä Garden Shopin lauantaina 8.5.2010 ja ovet aukeavat kello 10.00. Itse ajattelin ainakin poiketa katsomaan millainen paikka on kyseessä. Nähkäämme siellä:)


Mukavaa toukokuun ekaa viikkoa toivottaa Soman Puutarha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti