14.4.2010

Ostoksia puutarhaan


Kuvat:
No, tästä se alkaa. Päivät jolloin en pääse lähtemään töistä ilman, että kannan mukanani jotain kasvia puutarhaan. Ensimmäinen ostokseni kahtena kappaleena on jalo-onnenpensas 'Courtalyn' (Forsythia intermedia 'Courtalyn') joka on nyt jo lähes puolimetriä korkea. Kukkia odotellessa.
Toinen ostokseni tai oikeastaan kolmas on minikiivi 'Ken's Red'(Actinidia arguta 'Ken's Red') joka tekee kuvan mukaisesti violetit hedelmät. Ainoa ongelmani on se, että kasvi taitaa vaatia pölyttäjän jonka pitäisi olla myös A. arguta.. Mistä sellaisen sitten löytää kun omalla työpaikalla ei poikaystäviä ole tarjolla :( No, asiaa selvitetään!
Sitten kävin paikallisesta kaupasta hakemassa Kekkilän kalkkisäkin ja Luonnonmukaisen lannoite-purkin kun tomaatit alkavat kärsiä ravinteiden puutteesta. Nyt on sitten kasvimaa kalkittu ja kaipaa enää jyrsinnän ja sen jälkeen ponin kakkaa jolla kasvit taas kasvavat koko kesän komeasti.
Mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa kaikille.
Soman Puutarhan väki
Lisähuomautus! Minikiivi 'Ken's Red' saa pölyttäjän lajikkeesta A. 'Weiki' jota myy Viherlassila Turussa. TYttö+poika hintaan 19,50€ ja yksittäin 11,50€.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti