5.4.2010

Jamien kotona




Ruokaraamattuni ja keittiökasvi valintoihin vaikuttaa hyvinkin paljon kokki Jamie Oliver ja hänen teoksensa Jamien Kotona.

On ihana kokata ohjeilla ja soveltaa niitä kun tietää, että myös kokki arvostaa itsekasvatettua ruokaa. Suosittelen lämpimästi näin kevääksi ohjeista mm. rapeitra parsasotilaita ja keitettyjä kananmunia, uskomatonta paahdettua karitsanlapaa juuressoseen ja kaalikimaran kanssa ja rapeita ja makeita broilerin reisiä uusien perunoiden ja tomaatin kera.

Tänään tarjoillaan meillä jälleen kerran parsasotilaita ja niiden seurana kermaperunoita. Lisäkkeenä Perniöläisen viljelijän avomaankurkkuja, kirsikkatomaatteja ja kevätsipulia

Kirjan lopussa on hyviä lajike vinkkejä myös Suomalaisiin puutarhoihin ja kiinnostavia internetsivuja.

Kuvat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti