20.7.2011

Piirakkaohje illan herkutteluun

Normaalisti emme syö tonnikalaa mutta välillä iskee himo ja loistavaksi ohjeeksi olen tämän tonnikalapiirakan todennut. Alkuperäinen ohje on Kinuskissan blogista ja meillä sitä hieman muokataan.

Pohja:
3dl vehnäjauhoja
125g sulatettua voita
hyppysellinen merisuolaa
vettä

sekoitetaan ainekset nopeasti massaksi ja painellaan n.24cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan.

Päälle 2prk tonnikalaa öljyt valutettuna pois, hienoksi silputtua paprikaa,valkosipulia ja sipulinvarsia(+tuoreita yrttejä).

päälle tahna paketillisesta aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustosta,vuohemaidosta n.1/2-1dl ja 2 oman kanalan munaa. Maidolla on tarkoitus ohentaa seos helposti levittyväksi joten lisää vähitellen sopiva määrä.

Seos levitetään täytteiden päälle ja uuniin noin 30-40minuutiksi ja asteita n.200C.

Herkullista salaatin ja tuoreen leivän kera.

Molemmilla kerroilla kun tein viime viikolla, piirakka katosi parempiin suihin ilman, että ehdin ottaa kuvaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti