13.6.2011

Vettä!



Vihdoin taivas sai pilvipeitteen ja lämpötila laski mukavan viileäksi. Ja nyt tihuttaa vettä. HIENOA!

Olen ollut taas flunssan nujertamana sängynpohjalla ja lukenut läpi kasan kirjoja. Tylsää maata sisällä kun tietää, että ulkona olisi miljoona asiaa jotka pitäisi tehdä. No, onneksi omistan ihanan miehen joka tekee kun töiltään ehtii. Pitsipuntit sai viime viikolla pienen pihatarhan siis sellaisen ranskalaisen parvekkeen. Toimii hyvin ja saatiin kunnon tuuletus samalla kanalaan.

Perheemme on (taas) kasvanut muutamalla ankalla ja kanalla. Ja tietysti paistikukoilla.Niilo ankka rakastui Annaan ja Ingridiin ihan täysin ja nyt pitäisi tytöille tehdä takit, etteivät ihan kaljuiksi muutu Niilon rakkauden tuoksinnassa. Liisaksi nimetty kaunis hunajan värinen kana ja Kielo harmaalla splash-värityksellä otettiin iloisin mieliin joukkoon ja kanojen määrä on nyt 13kpl. Lisäksi rakastuin täysin mäyrä värityksen suomenlampaisiin, TAHTOO MEILLEKIN! Sellaiset uuhet on siis seuraava ostos meille, tosin mies puhui, että jos haettaisiin ruotsin puolelta seuraponi tuolle ruunarupsukalle. Tiedä sitten :)



Kasvimaalle levitin tänään buranan voimalla lannoitteet kun arvasin, että rupeaa satamaan. Muuta ei sitten tänään enää tehdä kun ei vain jaksa.Yrtit kasvaa hyvin ruukuissa, amppelikurkusta saa poimia satoa ihan pian ja tomaatin, chilien, munakoisijen, kurpitsoiden ja avomaankurkkujen reippaat taimet odottavat istutusta. Maisseja tosin ei voi unohtaa koska niiden siemenet iti kaikki eli n.90kpl:D

Linssiluteen virkaa meillä hoitaa butt-kalkkuna Herra Huu ja Tyrnäväläistä maatiaskana kantaa edustaa omakasvatti Trio Mansikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti