28.5.2011

Puutarhasta kuuluu kummaa surinaa ja sihinää

Ihanat pölyttäjät ovat koko päivän vauhdissa kun vanhat omenapuut, herukat, karviaiset ja monet muut kukat kukkii kilpaa toistensa kanssa. Voi tätä kevään riemua:) Tänä vuonna istutettu makeakirsikka 'Puty' kukkii komeasti, samoin 'Kultainen Kitaika' omena.

Kevät on uskomattoman ihanaa aikaa. Joka päivä puutarhaan ilmestyy uutta elämää. Linnut hautoo munia, ensimmäiset rastaat opettelevat lentämään, syreenien kukat aukeaa päivä päivältä enemmän.

Sitten se sihinä? No, se kuuluu iki-ihanasta Weberin brikettigrillistä jossa paistuu kesän parhaat herkut. Halkaisijaltaan 57cm oleva pallogrilli on kyllä hintansa arvoinen. Tämän kevään hitti on meillä ollut vartaat vaikka grillattu on kokonainen kuha, paisteja, kasviksia ja kaikkea muuta hyvää. Parhaat vartaat koostuvat Makulihan nakeista ja makkaroista höystettynä tuoreella anaksella, kotimaisella paprikalla ja valkosipulilla.

Ihanaa, aurinkoista lauantaina kaikille. Meillä palataan lounaalta takaisin ulkohommiin. Kuvasaldoa kasvihuoneen rakentamisesta tulossa pian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti