24.8.2010

Uusia tuulia ja jännitystä

Nyt se on sitten tehty. Otettu uusi, iso askel elämässä kohti uutta ja erikoista. Olen hankkinut uuden työpaikan. Edessä on elämä myyjänä jonka tuntimäärät eivät päätä huimaa mutta palkka on parempi. Tässä vaiheessa toivon, että nyt olisi aikaa omalle firmalle ja mahdollisuus tehdä haaveista totta.

Mutta ensin on edessä irtisanoutuminen edellisestä paikasta, hui ja muutama viikko ennen kuin astun uudessa asussa asiakaspalveluun.

Puutarhassa on koittanut syksy. Olen tunnistanut omenalajikkeita parhaani mukaan ja ilokseni puutarhasta löytyy kaksi 'åkerö' lajiketta, 'punakaneli' ja mummolasta tuttu 'kesäomena' ja muutama muu jolle en ole vielä keksinyt nimeä.


Sain eilen lannoitettua perennat ja tänä vuonna istutetut kasvit Biolanin syyslannoitteella ja nyt onneksi sataa joten lannoite pääsee liukenemaan hyvissa olosuhteissa.

To do-listalla olisi tänään härkäpapujen poiminta kunhan sade hieman lakkaa. Viime vuonna sato Hyötykasviyhdistyksen 'Witkiem'-lajikkeella oli valtava kuten kuvasta näkyy. Tänä vuonna sato jää heikoksi kun ei ole ollut aikaa hoitaa kasvimaita hartaudella.


Myös eläinrintamalla tapahtuu. Saan ostaa paalauksen hinnalla 19! suurpaalia olkea hevoselle kuivikkeeksi ja riittää tuosta kasvimaallekkin kunnon katekerrokseksi. Lisäksi perheemme kasvaa parvella Tyrnäväläisiä maatiaskanoja muutaman viikon päästä.

Sisustuksessa jotain uutta? Eipä juuri, ellen sitten ole jo maininnut, että hamsteroin Vallilan tarjousverhoja Salon Terrasta -70% alennuksella? Ihanat siniset Tyyrpuuri ja Kelohonka verhot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti