27.8.2010

Tuoksuja keittiöstä ja kuvia puutarhasta



Keittössämme tuoksuu joulu ja syy tähän? Omenahillo jonka sekaan ripsautin hieman inkivääriä, neilikkaa, kanelia ja pomeranssia. Tuoksua ja makua lisäävät 'punakaneli' ja 'åkerö' omenat. Tämä hillo on tarkoitus purkittaa pieniin sieviin purkkeihin ja antaa herkullisena lahjana ystäville jouluna. Ellen sitten syö itse kaikkea :) Kuivamassa on muutama kanttarelli ihan joululahjoja varten myös.



Kävin pienen kierroksen pihalla ja otin kuvia. Kodin Terrasta ostamani krysanteemit kukkivat hienosti ja väri on upea. Muutama valkoinen lilja ja asteri jaksaa koristaa vielä pihaa vaikka yöllä lämpötila laskee lähelle +5 astetta. Mitä muuten pidätte pihavaloistamme? Itselle tulee mieleen Narnia sarjan lyhdyt kun astutaan komerosta Narniaan :) Ja tuollainen komerokin meillä on eteisessä!





Luumut eivät ota kypsykseen mutta nyt jo näkee, että ovat väritykseltään keltaisia. Rungolliset koristearoniat ostin töistä ja niissäkin roikkuu mukavasti marjoja, jonkun pienen hillon saa ehkä tehtyä.





Saunan nurkalla kasvaa paljon puhuttu Sitruunaomenapuu! Tästä lisää joskus myöhemmin.




Kukas linssilude se siinä? Meidän oma ukko,pikku islantilainen tuli portille katsomaan olisiko omenoita tarjolla ja olihan niitä.



Hauskaa perjantain jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti