22.9.2011

Yläkerran uusi ilme



Reilu kuukausi takaperin tein sen mistä olimme puhuneet jo muutosta asti. Yläkerran alkuperäiset lattiat saivat väistyä ja sinapinkeltaisen ja vihertävänharmaan tilalle tuli valkoinen.

Pieni hionta hiomapaperilla, imurointi ja lattian pyyhintä kostealla. Ensimmäinen kerros vedellä ohennettuna ja seuraavat kaksi paksulla Betolux Akva maalilla. kahteen huoneeseen kulutus oli melkein 6litraa maalia ja 2,7litran purkin hinta Kodin Terrassa n.55€ (jos muistan oikein). Levitys telalla.



Kannattaa antaa maalille tarpeeksi pitkä kuivumisaika viimeisen maalauksen jälkeen, jopa 3vrk, että varmasti on kunnolla kuiva koska meilläkin oltiin hätäisiä ja maaliin tuli heti painaumia kun siirreltiin tavarat oikealle paikalle. No, toisaalta tämän ikäisessä talossa lautalattia saa olla aika rouhea. Uudessa talossa se voisi jo harmittaa :)

Mutta kaikinpuolin fiksu idea, alakertaan sama juttu kun saamme ällöttävän muovimaton revittyä irti. Onneksi tätä voi tehdä myös talvella koska tuo Betolux Akva ei haise ja on vesiohenteinen.

Työhuoneeseen väliaikaisesti muutti edullisesti kotiin raahattu pintaviallinen puutarhapenkki. Etsii vielä omaa paikkaansa mutta silti niin ihana.



Tunnelmallinen lyhty piristää syysiltoja ja sisällä on lahjaksi saatu käsintehty kynttilä.



Makuuhuoneessa on (taas) uudet verhot. Ihana Vallilan Kotiinpäin verho oli pakko ostaa kun oli tarjouksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti